Aanbod

Bekijk hier het sportmassage aanbod van Rina Fröger Sportpaardenmassage

Tarieven losse behandeling.

Wil je een losse massage afspreken? Dat kan. Er is de mogelijkheid om een losse massage te boeken.

  • Eerste behandeling inclusief intake      €70,-
  • Vervolgbehandeling                                 €55,- (binnen 3 maanden)
  • Per afspraak wordt €0,25 per kilometer vanaf Leusden gerekend.

Ik behandel voornamelijk paarden in een straal van 50 km rond Leusden (Utrecht). Staat je paard buiten dit gebied? Neem vrijblijvend contact op om samen tot een regeling te komen.

De eerste behandeling bestaat uit een intake, het bekijken van het paard in stand en beweging en de eerste sportmassage. Heb jij meerdere paarden op stal staan?  Bij meerdere paarden van 1 eigenaar hanteren we speciale tarieven.

Bij elke behandeling ontvang je handige tips en tools om zelf je paard te ondersteunen in de periode tussen de massages in.  Lees hier meer over de behandeling. Hier vind je veel gestelde vragen.

"Athletes keep their muscles healthy, improve their flexibility, maintain relaxation and have a better sleep cycle by using massage therapy".

Begin met een starterspakket

Paarden die nog nooit gemasseerd zijn moeten soms wennen aan de nieuwe manier van aanraken. Als de massages dan snel achter elkaar herhaald worden gaat het paard de behandeling herkennen en volgt er sneller ontspanning. 

Wat krijg je?

Je kan nu het starterspakket aanvragen via de button. Mijn streven is om binnen een werkdag contact met je op te nemen. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de sportmassages.  De prijs van een abonnement is exclusief reiskosten.

Waarom een abonnement en wat houdt het in.

Wil je je paard vaker laten behandelen dan is een abonnement een mogelijkheid. Als ik een paard vaker zie dan merk ik dat ze veel beter reageren op mijn behandeling. Samen met de ruiter kunnen we je paard optimaal volgen en begeleiden. Problemen kunnen we zo voorkomen en je kunt als ruiter sneller vooruitgaan. Een abonnement is een ideaal vervolg op het starterspakket.

Wat krijg je?

Vraag nu een abonnement aan via onderstaande button. Mijn streven is om binnen een werkdag contact met je op te nemen. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de sportmassages.  De prijs van een abonnement is exclusief reiskosten

Laat jezelf ook los masseren

Voel je je als ruiter stijf en gaan bepaalde bewegingen minder makkelijk? Boek dan nu een stoelmassage! Voel je als ruiter energiek en los.
Kosten: €20,- per persoon. 

Ben je er nog niet uit?

Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem vrijblijvend contact op of stel je vraag via het contactformulier.
Samen kijken we hoe ik je kan helpen.