Wat klanten over mij zeggen...

Ben jij geïnteresseerd in een sportmassage voor je paard, maar ben je er nog niet helemaal uit? Lees hier een aantal reviews van klanten. 

“Ik ben bijzonder blij met de massages die Rina geeft aan mijn paard. Buiten het feit dat ik het mijn paard gun, omdat ze flink aan het werk is, is het ook erg goed voor je paard. Je krijgt extra  informatie  over je paard en krijgt tips mee om iets wel of niet te doen. Echt een aanrader!”

Danielle (Dressuur & springen)

“Paarden vinden het erg lekker. Zeker voor de paarden die hun lijf strak zetten is het prettig en werkt de massage goed ontspannend”

Henrieke (Eventing)

"Zeer tevreden! Gaat rustig en zorgvuldig te werk".

Jeanet (Dressuur)

“Rina heeft Flint nu drie keer gemasseerd. En hij geniet daar zeker van.
Helemaal ontspannen is hij dan tijdens de massage. Daarna merk ik duidelijk dat hij veel losser is met rijden. Het is ook erg fijn als je tijdens of na een blessure weer mag opbouwen met je paard en hij dan soepel blijft in zijn lijf. Zeker een aanrader!”

Wendelien (Springen)

“Sinds kort merkte ik dat mijn paard zich wat vast hield in zijn hals en hij zijn tong tijdens het rijden naar buiten gooide. Rina heeft ons super geholpen door zijn halsspieren los te maken. Ik merkte daarna gelijk dat ik een happyer paard heb en dat hij niet meer zo vast zit in zijn hals. Ook hield hij zijn tong gewoon weer binnen. Echt onwijs blij verrast met dit effect van massage! Rina, bedankt voor je hulp!”

Eveline (Dressuur)

“Beide ponys heerlijk genoten van de massage. Rina is ook erg rustig wat super is voor 1 van mijn pony die het eigenlijk niet heel erg op vreemde mensen heeft. Ook advies mee gekregen waar ik zeker mee aan de gang ga. Kortom een aanrader!”

Kim (Mennen)

"Mijn paard geniet van de behandelingen. Rina gaat zorgvuldig en rustig te werk. Een aanrader!"

Jorien (Springen)

“Al 3x is Rina bij onze pony geweest. Je ziet Summer er niet alleen zichtbaar van genieten maar ze zit daarna ook veel losser in haar lijf. Rina is heel rustig, legt alles uit wat ze doet met wat er gebeurd in het paardenlijf. Echt goed en fijn om je pony/paard zo’n massage te gunnen!”

Neeltje (Dressuur)

“Ons paard geniet duidelijk van de massage. Hij staat bijna te slapen zo ontspannend is het voor hem. Wij merken ook verschil in rijden. Hij is soepeler en losser in zijn lijf. Daardoor loopt hij veel fijner!”

Susan (Dressuur)

“Mijn paarden genieten altijd van de massages! Vooral bij een van mijn paarden is veel verschil te merken sinds ik met de massages ben begonnen, hij is losser in zijn lijf geworden en heeft minder moeite met bepaalde oefeningen die lengtebuiging vereisen!”

Maika (Eventing)

“Maandelijks worden mijn twee paarden gemasseerd, Rina brengt een fijne sfeer over op de paarden en neemt rustig de tijd. Naast dat ik een duidelijk verschil voel tijdens het werken met mijn paarden zijn ze daarna ook heerlijk ontspannen”.

Lisa Plomp

Lisa Plomp Voltige/Vaulting

Overtuigd? Maak een afspraak.

Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen.
Samen kijken we hoe ik je kan helpen.