Ik wil me graag even voorstellen...

Omdat ik me steeds meer verdiepte in het wel en wee van een paard en me steeds afvroeg hoe ik ze het beste kan ondersteunen ben ik in 2014 begonnen met de opleiding “Sportpaardenmassage voor het Gezonde Paard”. Deze heb ik gevolgd bij het Aeres Training Centre te Barneveld (voorheen Groenhorst Barneveld). Deze opleiding bestaat uit 3 modules en wordt afgesloten met een officieel examen. De modules werden gegeven door fysiotherapeut en sportmasseur Guy Blom, die al vele jaren ervaring heeft in dit vakgebied. In januari  2016 ben ik geslaagd voor het examen sportmasseur”.

Opleiding

Ik heb met goede resultaten de volgende opleiding behaald. 

Sportpaardenmassage voor het Gezonde Paard

  • Sportmassage I: Introductie
  • Sportmassage II: Verdieping
  • Sportmassage III: Sportvormen

Examen behaald Januari 2016 aan het Cursuscentrum Groenhorst Barneveld.

Bijscholingen

Jaarlijks zijn er de verplichte bijscholingen van uit de VPSN, en zoek ik ook zelf naar relevante cursussen. Zo houd ik mijn kennis op peil om mijn klanten en hun paarden goed te kunnen helpen. Bekijk hiernaast een volledig overzicht van gevolgde cursussen en bijscholingen. 
 
paardenmassage bijscholingen sportpaardenmassage RinaFroger

Vereniging Paarden Sportmasseurs Nederland

Sinds december 2016 ben ik aangesloten bij de Vereniging Paarden Sportmasseurs Nederland (VPSN). De VPSN is een beroepsvereniging dat kwaliteit en professionaliteit waarborgt. Een aantal opleidingen tot sportmasseur zijn door de VPSN erkend. De sportmasseurs die zijn geslaagd voor het toelatingsexamen van het VPSN mogen hun logo voeren. Daarnaast dienen sportmasseurs de jaarlijkse  bijscholingen te volgen om  bij het VPSN ingeschreven te blijven.  

Supporter EventingHQ Team Challenge

Rina Fröger Sportpaardenmassage is een supporter van de EventingHQ Team Challenge. Deze eventing teamcompetitie heeft als doel om extra beleving toe te voegen aan de sport, de saamhorigheid en het teamgevoel onder ruiters/ amazones te versterken en het kennisniveau te verhogen. 

Met trots ben ik supporter van dit initiatief. Voor meer info over de competitie klik hier

Neem contact op voor meer informatie!

Neem vrijblijvend contact op of stel je vraag via het contactformulier.