Alles over Sportmassage

Wat is sportmassage?

Bij een sportmassage worden, door middel van verschillende massagetechnieken,  spieren en bindweefsel losgemaakt. De massage zorgt onder andere voor een betere doorbloeding van de spieren, ontspanning, een betere smering van de gewrichten en het vrijkomen van lichaamseigen ontstekingsremmers. In sommige gevallen worden zelfs blessures vroegtijdig opgemerkt en/of voorkomen.

Als ruiter wil je graag dat je training een positief effect heeft op je paard. Maar misschien merk dat je vast loopt. Letterlijk en figuurlijk!

Valt je één of meerdere van deze problemen op?

Jij bent iemand die...

Ben jij zo’ n ruiter? Dan wil ik graag met je samenwerken.

Je management naar een hoger plan

Als je je afvraagt welke prestatie wil ik samen met mijn paard neerzetten, wat is mijn ultieme doel? Dan weet je misschien ook dat het tijd is voor een nieuwe stap in het management van je paard. Sportmassages kunnen een wezenlijk verschil maken om betere prestaties neer te zetten. Je paard wordt voor een massage helemaal nagekeken. Dat zorgt ervoor dat we eventuele problemen snel herkennen. Worden de massages regelmatig herhaalt, dan zorgt onze samenwerking ervoor dat je paard optimaal kan presteren.

Naast de massage geef ik je ook tips hoe je paard tussen de massages door zelf kunt ondersteunen, en welke oefeningen in het rijden voor sterkere spieren zorgen. Het uithoudingsvermogen wordt verbeterd, alles afhankelijk van de discipline die je beoefent.

Doormiddel van het toepassen van verschillende massagetechnieken kan ik je paard weer helemaal losmaken. Ik kijk daarbij naar het hele paard.

Wat krijg je als je een afspraak maakt?

Neem contact op voor een afspraak!

Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen.
Samen kijken we hoe ik je kan helpen.