Lees hier veel gestelde vragen

over sportmassage en meer…

Sportmassage is het los masseren van de spieren over het gehele lichaam van je paard. 

Je kunt een afspraak maken via het contact formulier, of door te mailen naar info@rinafrogersportpaardenmassage.nl

Je kunt betalen via de pin, contant of via een betaalverzoek (Tikkie)

Een behandeling begint met het paard beoordelen in stand, daarna voorbrengen in stap en draf. Hierna voel ik de spieren van je paard. Ik overleg met ruiter/eigenaar over mijn bevindingen waarna de massage begint.

Een (sport)massage is geschikt voor alle paarden ongeacht welke discipline je beoefent. Ook tijdens het herstel van een blessure kan je paard in overleg met de dierenarts gemasseerd worden om spieren los te houden, of voor de ontspanning.

De voordelen van een massage zijn dat je paard regelmatig wordt gecontroleerd, zodoende worden problemen of beginnende blessures sneller herkent en kan er actie worden ondernomen. 

Ja, een sportmassage kan de spieren in de hals losmaken. Mocht de massage niet voldoende zijn dan volgt doorverwijzing naar een osteopaat of dierenarts.

Ja, een sportmassage kan de rug van je paard weer losmaken. Bij een gevoelige rug wordt ook het zadel gecontroleerd, en eventueel vraag ik de ruiter het paard te zadelen zodat ik kan zien hoe de ruiter op het paard zit, en wat zijn invloed is op de rug van het paard. Bij twijfel adviseer ik je het zadel na te laten kijken of een osteopaat in te schakelen.

Een sportmassage kan de achterhand van je paard losmaken zodat je paard weer makkelijker kan bewegen. 

Ja, dat is mogelijk, onder tarieven vind je alle mogelijkheden en kosten van een massageabonnement of los.

Een losse massage afspreken is mogelijk. Afhankelijk van mijn bevindingen kan ik je adviseren om de massage nog een keer te herhalen. 

Ja, voor ruiters is het mogelijk een stoelmassage te boeken. 

Het is mogelijk om een cadeaubon te kopen. Voor meer informatie over prijzen etc. kun je mailen naar info@rinafrogersportpaardenmassage.nl

Contact opnemen kan via het contact formulier op deze website of via de mail. info@rinafrogersportpaardenmassage.nl

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een antwoord op je vraag gevonden?

Vraag dan via de button het starterspakket, een abonnement of losse behandeling aan.